JKP "Gradsko Zelenilo"
Centralni plato

- Za gledanje ovih slika treba vam Java Virtual Machine koji, u slučaju da
nemate, možete skinuti sa ove adrese.Letnji bar "ŠTRAND"
Letnji bar "ŠTRAND"
Caffe ŠPIC

Caffe "BEER BAR"

 
 
© Copyright virtualnigrad.com™

Štrand


Danas je «Štrand» jedna od najlepših i najuređenijih plaža na celom toku Dunava. Omogućava Vam celodnevno potpuno uživanje u prirodi, koristeći sve sadržaje na plaži, ali i predivno mesto za večernji izlazak i šetnju.
Penjanje po stenamaPodaci govore da se ova plaža nalazi na 1255. kilometru velike reke, da zahvata 7 hektara zelenih površina i skoro isto toliko peščanih sadržaja. Za hladovinu je zaduženo oko 400 komada stabala i šiblja, raspoređenih na 700 metara dužine plaže. Bezbednost na plaži Vam garantuje stražarska i redarska služba, kao i spasilačka služba raspoređena na tri osmatračnice. Za zdravlje se brine dežurni lekar. Kako spasioci i lekari ne bi imali posla apelujemo da se posetioci pridržavaju postavljenih oznaka za kupanje, kao i za ostali «kućni red». Na oglasnoj tabli na glavnom ulazu možete pronaći važna saopštenja, kao i rezultate analize vode Dunava i preporuke za kupače.

«Štrand» je plaža uređena po svetskim standardima. Na više mesta su postavljeni tuševi i česme, lavaboi i WC kabine. Velika potražnja vlada za zakupom oko 700 kabina. Preko dana, ali i u toku večernjih sati oko 30 ugostiteljskih objekata ponudiće Vam osveženje, ali i nešto za pojesti. Restoranska ponuda, girice, mekike, krofne, roštilj, sladoledi, kokice, pancerote, pasulj, pomfrit... dobro će Vam doći nakon plivanja, sunčanja ili sporta.

Mini golf Kad smo vec kod sporta na plaži postoje tereni za fudbal, beachvolley, mini golf, freeclimbing (penjanje na veštackoj steni). teren za picigen (nožni tenis) možete i sami napraviti.

«Štrand» najviše vole deca. Za njih je ovde pravi raj. Pored kupanja i igre u pesku na plaži postoji i više parkića sa peščanicima, toboganima, ljuljaškama i klackalicama, tramboline za skakanje do mile volje.


Jedan u nizu programa koje je realizovala organizacija ADF jeste “Dečiji Zamak” na plaži gde se organizuju radionice za decu. Postoji i kutak određen za čuvanje dece (Radosno Detinjstvo).

Letnji bar "Štrand"
Na bini centralnog platoa u večernjim satima , a posebno vikendom odvijaju se i razni muzički programi.

Levo od glavnog ulaza u izuzetnom ambijentu nalazi se Letnji bar "Štrand" gde se posetioci uvek mogu osvežiti.
U ponudi se mogu naći i krofne, mekike, pomfrit, girice...

Letnji bar "ŠTRAND"
...POSETITE LETNJI BAR "ŠTRAND"...

Dečija zabava

Na «Štrand»-u postoje dva ulaza: na kraju Fruškogorske ulice i ispod Mosta Slobode.


Takodje na Štrandu se nalazi ograđen prostor za čuvanje Vaših dvotočkaša.